Tel: 020-820 34 65 (ma t/m vrij: 8.15-16.30 uur, wo avond 18-20 uur)

Het eerste consult

Het eerste consult

Medisch Centrum Wetering is gespecialiseerd in de behandeling van huidziekten, huidveroudering en cosmetisch ontsierende huidproblemen.
Als u nooit eerder een cosmetische behandeling heeft ondergaan, is ons advies om een afspraak te maken voor een intake op het spreekuur voor cosmetische en esthetische behandelingen. Onze artsen beoordelen uw huid en zullen u altijd een eerlijk advies geven over wat mogelijk is met een cosmetische behandeling en wat u van de behandeling mag verwachten. U kunt in veel gevallen gelijk behandeld worden, maar u mag uiteraard ook eerst rustig nadenken over ons advies.

Cosmetische behandelingen worden in de meeste gevallen door uw verzekering niet vergoed. U heeft hiervoor dan ook geen verwijzing van de huisarts nodig.

Afspraak maken?

Maak nu met het online formulier een afspraak!

Klik hier

Wachttijdindicatie

Dermatologie: 7 dagen
Flebologie: 7 dagen
Gynaecologie: 7 dagen
Proctologie: 39 dagen
Voor pedicure nemen we geen nieuwe patiënten meer aan.
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Afspraak Maken?