Tel: 020-820 34 65 (ma t/m vrij: 8.15-16.30 uur, wo avond 18-20 uur)

Dermatologie

Het eerste bezoek

Neemt u bij het eerste bezoek de verwijsbrief van de huisarts mee, een identiteitsbewijs en uw verzekeringspasje. Wij zijn verplicht dit te controleren. Wij stellen het erg op prijs als u ook een lijst meeneemt met medicijnen die u gebruikt en met de zalven en medicijnen die u de laatste tijd voor uw huidbehandeling heeft voorgeschreven gekregen. Indien u geen verwijzing heeft, bijvoorbeeld als u voor de nagellaser komt, hoeft u bovengenoemde documenten niet mee te nemen.

Inloopspreekuur

Op dinsdagochtend hebben wij een inloopspreekuur van 8.30 tot 10.00 uur. Voor het inloopspreekuur hoeft u geen afspraak te maken, maar u dient wel verwezen te zijn door uw huisarts. Het inloopspreekuur is alleen voor nieuwe patiënten. Tijdens het inloopspreekuur worden mensen behandeld op volgorde van binnenkomst. Houdt u daarom rekening met mogelijk langere Wachttijdindicatie.

Afspraak verzetten of afzeggen

U kunt uw afspraak afzeggen of verplaatsen tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Als u niet 24 uur van tevoren de afspraak heeft afgezegd, kunnen wij u een wegblijftarief in rekening brengen (een bedrag van 50 euro). Laat het ons op tijd weten als u niet op uw afspraak kunt komen. Wij kunnen de door u gereserveerde tijd dan voor anderen gebruiken.

Heeft u vragen hierover? U kunt ons bereiken op tel nummer: 020 – 820 34 65

Bij Medisch Centrum Wetering kunt u terecht voor de volgende aandoeningen:

Acne
Eczeem
Psoriasis
Moedervlekken
Huidkanker

Afspraak maken?

Maak nu met het online formulier een afspraak!

Klik hier

Wachttijdindicatie

Dermatologie: 7 dagen
Flebologie: 7 dagen
Gynaecologie: 7 dagen
Proctologie: 39 dagen
Voor pedicure nemen we geen nieuwe patiënten meer aan.
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Afspraak Maken?