Tel: 020-820 34 65 (ma t/m vrij: 8.15-16.30 uur, wo avond 18-20 uur)

Huidtherapie

Huidtherapie

Medisch Centrum Wetering is gespecialiseerd in de behandeling van huidziekten, huidveroudering en cosmetische huidproblemen. Klantvriendelijkheid en het werken aan een ontspannen sfeer staan bij ons hoog in het vaandel.
De huidtherapeute in Medisch Centrum Wetering werkt nauw samen met de dermatologen. Een huidtherapeut is opgeleid om intensieve behandelingen van de huid te doen, zoals acnetherapie, ouderdomswratten behandeling en laserbehandelingen. Soms is dit een aanvulling op de therapie van de dermatoloog. De titel huidtherapeut(e) is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg.

Mevrouw Naima D.S. Goilo, huidtherapeute in Medisch Centrum Wetering, heeft in 2007 haar opleiding tot algemeen verpleegkundige met succes afgerond. Hierna is zij zich gaan specialiseren tot huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht. Naima Goilo is een ervaren huidtherapeute. Sinds 2013 is zij werkzaam in Medisch Centrum Wetering.

“De diversiteit van huidtherapie en het zien van tevreden patiënten in mijn behandelkamer maakt mijn werk uitdagend en plezierig om elke dag naartoe te gaan.” Naima is onder meer gespecialiseerd in acnebehandeling en behandeling tegen overbeharing. Zij vindt het belangrijk om vooraf de mogelijkheden van een behandeling goed te bespreken. “Als ik niet goed voor ogen heb wat iemands verwachtingen zijn, dan begin ik niet aan een behandeling”.

Afspraak maken?

Maak nu met het online formulier een afspraak!

Klik hier

Wachttijdindicatie

Dermatologie: 7 dagen
Flebologie: 7 dagen
Gynaecologie: 7 dagen
Proctologie: 39 dagen
Voor pedicure nemen we geen nieuwe patiënten meer aan.
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Afspraak Maken?