Uw eerste afspraak

Uw eerste afspraak

Cliënten kunnen rekenen op een kort traject, goede voorlichting en zorg van uitstekende kwaliteit. Een eerste consult kan doorgaans binnen enkele dagen plaatsvinden. Bij uw eerste afspraak wordt u gezien door een fleboloog of dermatoloog. Een fleboloog is een arts die gespecialiseerd is in de behandeling van spataderen. Onze dermatologen zijn ook gespecialiseerd in flebologie. Uw klachten worden besproken en bij het eerste bezoek wordt een echo-onderzoek (Duplex) van de benen gedaan, zodat direct een behandelplan kan worden opgesteld. U krijgt alle benodigde uitleg en informatie mee naar huis.

Meld bij het maken van een afspraak aan de assistent(e) dat u een afspraak wilt maken bij het flebologisch team. Neemt u (als u verwezen bent) bij het eerste bezoek de verwijsbrief van de huisarts mee, een identiteitsbewijs en uw verzekeringspasje. Wij zijn verplicht om dit te controleren. Wij stellen het erg op prijs als u ook een lijst meeneemt met de medicijnen die u gebruikt.

Uw eerste afspraak met intake en echo-onderzoek (Duplex) van de benen wordt altijd vergoed als u verwezen bent door de huisarts.

De kosten voor het eerste consult zonder verwijzing van de huisart bedragen 335,00 euro (inclusief duplexonderzoek en behandelplan).

Afspraak maken?

Maak nu met het online formulier een afspraak!

Klik hier

Afspraak Maken?