Routebeschrijving

Routebeschrijving

Tram

Het Medisch Centrum Wetering is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer (tramlijnen 7, 19 en 24 en metro 52). Voor de lijnen 7 en 19 stapt u uit bij de halte Spiegelgracht. U loopt een klein stukje (50 meter) richting het Weteringcircuit en neemt (bij de lampenzaak) links het bruggetje (Weteringstraat) en slaat direct na het bruggetje rechtsaf (Nieuwe Weteringstraat). Het centrum bevindt zich na ongeveer 50 meter aan uw linkerhand, tegenover de Aldi. Voor lijn 24 stapt u uit in de Vijzelstraat bij de halte Weteringcircuit. De Nieuwe Weteringstraat komt direct uit op de Vijzelgracht, vanaf het Weteringcircuit is het de eerste zijstraat links. Als u de Nieuwe Weteringstraat inloopt, ligt het Medisch Centrum na 30 meter aan uw rechterhand, tegenover de Aldi.

Metro

Als u met metro 52 komt, de Noord/Zuidlijn, stapt u uit op de halte Vijzelgracht. Op het perron volgt u de borden uitgang Lijnbaansgracht/Weteringcircuit. Boven aan de roltrap volgt u de borden Tram 24. Als u buitenkomt, staat u op de Vijzelgracht. De Nieuwe Weteringstraat komt direct uit op de Vijzelgracht, vanaf het Weteringcircuit is het de eerste zijstraat links. Als u de Nieuwe Weteringstraat inloopt, ligt het Medisch Centrum na 30 meter aan uw rechterhand, tegenover de Aldi.

Auto

De Nieuwe Weteringstraat is een straat met eenrichtingsverkeer. Als u een navigatiesysteem gebruikt, kan dit tot onduidelijkheid leiden. U kunt vanaf de Vijzelgracht de Nieuwe Weteringstraat in rijden (in westelijke richting). Medisch Centrum is gevestigd aan uw rechterhand tegenover de Aldi. In de straat is een beperkt aantal parkeerplaatsen, er is zo nodig ruimte tot het afzetten van passagiers. Uw auto kunt u op één van de grachten parkeren (beperkte beschikbaarheid, parkeertarief 7,50 euro per uur), of in de Heinekengarage aan de andere kant van het Weteringcircuit (parkeertarief 2,00 euro per 20 minuten). Dit is een loopafstand van 200 meter (400 meter vanaf de Heinekengarage).

Let op: vanaf 3 mei tot en met 2 juni vervangt het GVB de tramsporen op de Vijzelgracht, dit heeft een omleiding tot gevolg als u vanaf de Weteringcircuit de Vijzelgracht op wilt rijden met uw auto. Meer informatie vindt u hier.

Invalidenparkeerplaats

Er is een invalide parkeerplaats beschikbaar tegenover de hoofdingang van Medisch Centrum Wetering. Wilt u hier gebruik van maken, neemt u dan even contact met ons op.