Routebeschrijving

Routebeschrijving

Medisch Centrum Wetering is gehuisvest in meerdere panden die vlakbij elkaar liggen. Alle gebouwen hebben een balie met een medewerker die u kan vertellen waar u verwacht wordt. Het kan dus zijn dat u naar een andere balie wordt verwezen. Ook het spreekuur van uw arts kan in een ander gebouw zijn dan u gewend bent. Als u een paar minuten eerder komt dan de starttijd van uw afspraak, heeft u voldoende tijd om naar het juiste gebouw te lopen.

Tram

Het Medisch Centrum Wetering is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer (tramlijnen 7, 19 en 24 en metro 52). Voor de lijnen 7 en 19 stapt u uit bij de halte Spiegelgracht. U loopt een klein stukje (50 meter) richting het Weteringcircuit en neemt (bij de lampenzaak) links het bruggetje (Weteringstraat) en slaat direct na het bruggetje rechtsaf (Nieuwe Weteringstraat). Het centrum bevindt zich na ongeveer 50 meter aan uw linkerhand, tegenover de Aldi. Voor lijn 24 stapt u uit op het Weteringcircuit, halte Vijzelgracht en loopt u de Vijzelgracht op. De Nieuwe Weteringstraat komt direct uit op de Vijzelgracht, vanaf het Weteringcircuit is het de eerste zijstraat links. Als u de Nieuwe Weteringstraat inloopt, ligt het Medisch Centrum na 30 meter aan uw rechterhand, tegenover de Aldi.

Metro

Als u met metro 52 komt, de Noord/Zuidlijn, stapt u uit op de halte Vijzelgracht. Op het perron volgt u de borden uitgang Lijnbaansgracht/Weteringcircuit. Boven aan de roltrap volgt u de borden Tram 24. Als u buitenkomt, staat u op de Vijzelgracht. De Nieuwe Weteringstraat komt direct uit op de Vijzelgracht, vanaf het Weteringcircuit is het de eerste zijstraat links. Als u de Nieuwe Weteringstraat inloopt, ligt het Medisch Centrum na 30 meter aan uw rechterhand, tegenover de Aldi.

Auto

De Nieuwe Weteringstraat is een straat met eenrichtingsverkeer. Als u een navigatiesysteem gebruikt, kan dit tot onduidelijkheid leiden. U kunt vanaf de Vijzelgracht de Nieuwe Weteringstraat in rijden (in westelijke richting). Medisch Centrum is gevestigd aan uw rechterhand tegenover de Aldi. In de straat is een beperkt aantal parkeerplaatsen, er is zo nodig ruimte tot het afzetten van passagiers. Uw auto kunt u op één van de grachten parkeren (beperkte beschikbaarheid, parkeertarief 7,50 euro per uur), of in de Heinekengarage aan de andere kant van het Weteringcircuit (parkeertarief 2,00 euro per 20 minuten). Dit is een loopafstand van 200 meter (400 meter vanaf de Heinekengarage).

Invalidenparkeerplaats

Er is een invalide parkeerplaats beschikbaar tegenover de hoofdingang van Medisch Centrum Wetering. Wilt u hier gebruik van maken, neemt u dan even contact met ons op.