Huidtherapie

Huidtherapie

Medisch Centrum Wetering is gespecialiseerd in de behandeling van huidziekten, huidveroudering en cosmetische huidproblemen. Klantvriendelijkheid en het werken aan een ontspannen sfeer staan bij ons hoog in het vaandel.
De huidtherapeute in Medisch Centrum Wetering werkt nauw samen met de dermatologen. Een huidtherapeut is opgeleid om intensieve behandelingen van de huid te doen, zoals acnetherapieouderdomswratten behandeling en laserbehandelingen. Soms is dit een aanvulling op de therapie van de dermatoloog. De titel huidtherapeut(e) is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg.

Huidtherapeute Naima D.S. Goilo

Mevrouw Naima D.S. Goilo, huidtherapeute in Medisch Centrum Wetering, heeft in 2007 haar opleiding tot algemeen verpleegkundige met succes afgerond. Hierna is zij zich gaan specialiseren tot huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht. Naima Goilo is een ervaren huidtherapeute. Sinds 2013 is zij werkzaam in Medisch Centrum Wetering.

“De diversiteit van huidtherapie en het zien van tevreden patiënten in mijn behandelkamer maakt mijn werk uitdagend en plezierig om elke dag naartoe te gaan.” Naima is onder meer gespecialiseerd in acnebehandeling en behandeling tegen overbeharing. Zij vindt het belangrijk om vooraf de mogelijkheden van een behandeling goed te bespreken. “Als ik niet goed voor ogen heb wat iemands verwachtingen zijn, dan begin ik niet aan een behandeling”.

Huidtherapeute Loes Kruisheer

Loes Kruisheer heeft Huidtherapie gestudeerd aan de Hogeschool in Utrecht. Ze heeft ervaring opgedaan als huidtherapeut in een huidtherapeutische praktijk in Amersfoort, en tijdens stages in onder andere het Radboud UMC in Nijmegen en het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum. Ze heeft als aandachtsgebieden laser ontharen, acnetherapie en het verwijderen van goedaardige huidtumoren.

Huidtherapie behandelingen

Wij bieden onder andere de volgende behandelingen aan:

 

Acnetherapie
Elektrische epilatie
Elektrocoagulatie van kleine huidoneffenheden
Microneedling Therapy
Laser ontharen
Ouderdomswratten
Verbetering van de verouderende huid

Wachttijdindicatie

Dermatologie
2 1

Dagen

Gynaecologie
2 1

Dagen

Proctologie
2 1

Dagen

Flebologie
2 1

Dagen

Plastische Chirurgie
0 4

Dagen

Wachttijdindicatie

Dermatologie
2 1

Dagen

Gynaecologie
2 1

Dagen

Proctologie
2 1

Dagen

Flebologie
2 1

Dagen

Plastische Chirurgie
0 4

Dagen