Team

Medisch Centrum Wetering

Medisch Centrum Wetering is opgericht in 2011 door mw. Dr. R Krijnen. De kliniek legt zich toe op dermatologische, gynaecologische en flebologische zorg.

De missie van de kliniek is om zorg te bieden in een omgeving waar mensen zich prettig voelen en die bijdraagt aan welzijn en genezing. Zeker zo belangrijk als de omgeving is de attitude van de zorgverleners: betrokken, met tijd en aandacht voor de patiënt.

In het centrum wordt vooral verzekerde zorg geboden, vergelijkbaar met een polikliniek dermatologie of gynaecologie in een ziekenhuis. Daarnaast biedt het Medisch Centrum Wetering de mogelijkheid voor cosmetische behandelingen die voor eigen rekening van de cliënt komen.

In Medisch Centrum Wetering werkt een team van ervaren medisch specialisten: vijf dermatologen en drie gynaecologen. Voor de behandeling van spataderen is ook een fleboloog werkzaam. Het team bestaat voorts uit doktersassistenten, een kwaliteitsmedewerker, receptionistes, vaatlaboranten en huidtherapeutes.

Mevrouw dr. R. Krijnen

Dermatoloog, gespecialiseerd in flebologie. Zij schreef een proefschrift over de relatie tussen werkomstandigheden en spataderen. Mevrouw Krijnen heeft Medisch Centrum Wetering en Spataderkliniek Amsterdam opgericht, met de bedoeling zorg te bieden in een patient vriendelijke omgeving, met aandacht en tijd voor patiënten.

De heer drs. J.C. Galvis Martinez

Is in het AMC ziekenhuis afgestudeerd als dermatoloog. Zijn aandachtsgebieden zijn chirurgie, proctologie en cosmetologie ( en fillers). Naast algemene dermatologie is hij ook gespecialiseerd als veneroloog voor de diagnostiek en behandeling van SOA’s (seksuele overdraagbare aandoeningen).

Mevrouw drs. A. Stouthamer

Mevrouw Stouthamer heeft haar opleiding tot dermatoloog gevolgd aan de VU in Amsterdam. Zij houdt zich bezig met algemene dermatologie, met als speciaal aandachtsgebied de kinderdermatologie.

Mevrouw dr. S. van Velsen

Mevrouw van Velsen is opgeleid tot dermatoloog aan het VUmc in Amsterdam. Zij schreef een proefschrift over de behandeling van patiënten met ernstig atopisch eczeem. Naast de algemene dermatologie heeft eczeem dan ook haar speciale interesse. Ook houdt zij zich bezig met het onderzoek naar contactallergieën.

De heer drs. S. Mahesh

Gynaecoloog, gespecialiseerd in de endoscopische chirurgie, benigne gynaecologie en fertiliteit. Sinds het afronden van de opleiding tot gynaecoloog in het AMC reeds vele jaren ervaring in verschillende ziekenhuizen in en rond Amsterdam. Hij heeft een gynaecologische praktijk binnen het Medisch Centrum Wetering.

Mevrouw dr. S. Rang

Gynaecoloog gespecialiseerd algemene gynaecologie met als speciale aandachtsgebieden uro-gynaecologie (bekkenbodemklachten, incontinentie, prolapsklachten en verzakkingsklachten), post menopausale klachten en HRT behandeling (Hormone Replacement Therapy).

Mevrouw dr. R.I. Olivier

Mevrouw Olivier is opgeleid tot gynaecoloog aan Amsterdam UMC, locatie AMC. Zij schreef een proefschrift over de screening op eierstokkanker. Naast de algemene gynaecologie heeft zij speciale aandacht voor preconceptionele zorg mede door haar ervaring binnen de obstetrie opgedaan in verschillende ziekenhuizen.

Mevrouw drs. D.F. Westerheijden

Zij heeft haar opleiding tot arts aan de VU gevolgd en is verbonden als fleboloog aan Medisch Centrum Wetering/Spataderkliniek Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in onderzoek en scleroseren (inspuiten) van spataderen. Voorts is zij deskundig in cosmetische behandelingen, zoals botox en filters.

Mevrouw K. Hoogland

Vaatlaborante

Mevrouw N. Goilo

Huidtherapeute

De heer E.J.A. van de Nes

Doktersassistent

Mevrouw S. Ribeiro Paz

Doktersassistente

Mevrouw F. Unal

Doktersassistent

Mevrouw C. de Boer

Doktersassistent

Mevrouw A. Huisman

Coördinator

Mevrouw M. Milo

Receptioniste/kwaliteitsmedewerker