Team

Medisch Centrum Wetering

Medisch Centrum Wetering is opgericht in 2011 door mw. Dr. R Krijnen. De kliniek legt zich toe op dermatologische, gynaecologische en flebologische zorg.

De missie van de kliniek is om zorg te bieden in een omgeving waar mensen zich prettig voelen en die bijdraagt aan welzijn en genezing. Zeker zo belangrijk als de omgeving is de attitude van de zorgverleners: betrokken, met tijd en aandacht voor de patiënt.

In het centrum wordt vooral verzekerde zorg geboden, vergelijkbaar met een polikliniek dermatologie of gynaecologie in een ziekenhuis. Daarnaast biedt het Medisch Centrum Wetering de mogelijkheid voor cosmetische behandelingen die voor eigen rekening van de cliënt komen.

In Medisch Centrum Wetering werkt een team van ervaren medisch specialisten: vijf dermatologen en drie gynaecologen. Voor de behandeling van spataderen is ook een fleboloog werkzaam. Het team bestaat voorts uit doktersassistenten, een kwaliteitsmedewerker, receptionistes, vaatlaboranten en huidtherapeutes.

dr. R. Krijnen

BIG-nummer: 0903278471

Dermatoloog, gespecialiseerd in flebologie. Zij schreef een proefschrift over de relatie tussen werkomstandigheden en spataderen. Mevrouw Krijnen heeft Medisch Centrum Wetering en Spataderkliniek Amsterdam opgericht, met de bedoeling zorg te bieden in een patient vriendelijke omgeving, met aandacht en tijd voor patiënten.

drs. J.C. Galvis Martinez

BIG-nummer: 59910474401

Is in het AMC ziekenhuis afgestudeerd als dermatoloog. Zijn aandachtsgebieden zijn chirurgie, proctologie en cosmetologie ( en fillers). Naast algemene dermatologie is hij ook gespecialiseerd als veneroloog voor de diagnostiek en behandeling van SOA’s (seksuele overdraagbare aandoeningen).

drs. A. Stouthamer

BIG-nummer: 59028060201

Mevrouw Stouthamer heeft haar opleiding tot dermatoloog gevolgd aan de VU in Amsterdam. Zij houdt zich bezig met algemene dermatologie, met als speciaal aandachtsgebied de kinderdermatologie.

dr. S. van Velsen

BIG-nummer: 49066208401

Mevrouw van Velsen is opgeleid tot dermatoloog aan het VUmc in Amsterdam. Zij schreef een proefschrift over de behandeling van patiënten met ernstig atopisch eczeem. Naast de algemene dermatologie heeft eczeem dan ook haar speciale interesse. Ook houdt zij zich bezig met het onderzoek naar contactallergieën.

dr. S.A. Nieuwenburg

BIG-nummer: 29921013201

Arts dermatologie

Dr. P.G.L. Koolen

BIG-nummer: 99912221801

Dr. Koolen is opgeleid tot plastisch chirurg in het Amsterdam UMC. In de afgelopen jaren heeft hij onder andere gewerkt voor de Harvard Medical School (Boston), het MD Anderson Cancer Center (Houston), en werkt hij momenteel ook in het Haaglanden MC (Den Haag). Hij is gespecialiseerd in de reconstructieve chirurgie na de behandeling van kanker, cosmetische ingrepen, botox/fillers, en handchirurgie.

drs. S. Mahesh

BIG-nummer: 19048934801

Gynaecoloog, gespecialiseerd in de endoscopische chirurgie, benigne gynaecologie en fertiliteit. Sinds het afronden van de opleiding tot gynaecoloog in het AMC reeds vele jaren ervaring in verschillende ziekenhuizen in en rond Amsterdam. Hij heeft een gynaecologische praktijk binnen het Medisch Centrum Wetering.

dr. R.I. Olivier

BIG-nummer: 29057990201

Mevrouw Olivier is opgeleid tot gynaecoloog aan Amsterdam UMC, locatie AMC. Zij schreef een proefschrift over de screening op eierstokkanker. Naast de algemene gynaecologie heeft zij speciale aandacht voor preconceptionele zorg mede door haar ervaring binnen de obstetrie opgedaan in verschillende ziekenhuizen.

E. van Horen

BIG-nummer: 39066804401

Sinds 2016 gynaecoloog
Opgeleid tot gynaecoloog in het Amsterdam UMC en OLVG West. Vervolgens als chef de clinique in het Amsterdam UMC, Spaarne Gasthuis en Noordwest Ziekenhuisgroep Den Helder gewerkt. Vanaf 2022 ben ik me toe gaan leggen op de zorg in vrouwenklinieken. Eerst bij Curilion in Haarlem en de Vrouwenkliniek in Amsterdam Zuidoost en nu bij Medisch Centrum Wetering. Mijn aandachtsgebieden zijn de menopauze, cervixpathologie en fertiliteit. Ik vind het fijn om met volle aandacht en tijd patientenzorg te kunnen bieden en floreer bij werken in een fijn, hecht team

drs J.R.H. Jansbeken

BIG-nummer: 29908535101

Drs Jansbeken is opgeleid in het VU medisch centrum als algemeen- en vaatchirurg. Na zijn opleiding heeft hij in meerdere ziekenhuizen ervaring opgedaan. Hij is gespecialiseerd in de behandeling van spataderen (flebologie) en chirurgische verrichtingen, zoals de behandeling van huidkanker en het operatief verwijderen van goedaardige huidgezwellen. Hij vindt het belangrijk om aandacht en tijd voor zijn patiënten te hebben.

drs. D.F. Westerheijden

BIG-nummer: 59032786101

Zij heeft haar opleiding tot arts aan de VU gevolgd en is verbonden als fleboloog aan Medisch Centrum Wetering/Spataderkliniek Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in onderzoek en scleroseren (inspuiten) van spataderen. Voorts is zij deskundig in cosmetische behandelingen, zoals botox en fillers.

K. Hoogland

Vaatlaborante

I. Toonder

Vaatlaborant

N. Goilo

Huidtherapeute

L. Kruisheer

Huidtherapeute

E.J.A. van de Nes

Doktersassistent

F. Unal

Doktersassistent

C. de Boer

Doktersassistent

A. Huisman

Coördinator

M. Milo

Receptioniste/kwaliteitsmedewerker