Profhilo

Profhilo

Herstel de jeugdigheid van uw huid!

Naarmate we ouder worden produceert ons lichaam minder hyaluronzuur. Dit kan leiden tot uitdroging, rimpels en een verslapte huid. Profhilo is een nieuwe injecteerbare behandeling die kan helpen om de zichtbaarheid van deze tekenen van veroudering te verbeteren. Deze bio-remodellerende behandeling is bij uitstek geschikt voor het gezicht, maar ook voor de hals, het decolleté en de handen.

Profhilo verschilt van andere injectables omdat het is gemaakt van hyaluronzuur met een lager molecuulgewicht. Door het lagere molecuulgewicht wordt het ook gemakkelijker door de huid opgenomen, wat tot betere resultaten leidt.

Profhilo is een vochtinbrengende behandeling die revolutionair is vanwege het feit dat het hyaluronzuur vlak onder de huid wordt geïnjecteerd. Het heeft een langdurige stimulerende werking op het collageen en elastine, dat ook water naar de diepere huidlagen trekt. Het stimuleert en hydrateert de huid en remodelleert de verouderende en verslapte huid. Hiermee worden met name de kleine rimpels minder zichtbaar, welke soms lastig te behandelen zijn met alleen botuline toxine of dermale fillers.

Bij deze techniek wordt het hyaluronzuur op vooraf bepaalde plekken geïnjecteerd. De behandeling wordt tijdens een twee bezoek herhaald met een tussenpoos van een maand. Het effect van deze cosmetische behandeling houdt hierna 3 tot 6 maanden aan. Het kan ook in de hals, het decolleté, of handen worden gebruikt, waarbij het een vergelijkbaar effect heeft.

Tarieven

Eerste behandeling: € 350,-
Elke daaropvolgende behandeling binnen een jaar: € 325,-

Vragen?

Heeft u vragen hierover? U kunt ons bereiken op tel nummer: 020 – 820 34 65.

Wachttijdindicatie

Dermatologie
2 1

Dagen

Gynaecologie
2 1

Dagen

Proctologie
2 1

Dagen

Flebologie
2 1

Dagen

Plastische Chirurgie
0 4

Dagen

Wachttijdindicatie

Dermatologie
2 1

Dagen

Gynaecologie
2 1

Dagen

Proctologie
2 1

Dagen

Flebologie
2 1

Dagen

Plastische Chirurgie
0 4

Dagen