Nieuws

BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij vragen u het te melden als er een mogelijk risico is op infectie met het corona virus

In verband met de uitbraak van COVID-19 (het Corona virus) en het beperken van de verspreiding ervan hebben wij, naast de al genomen extra hygienemaatregelen, tot nader order de volgende afspraken:

Voor dermatologie:

Afspraken worden zo mogelijk omgezet in telefonische consulten. Zo nodig kunt u, in overleg met uw arts, een afspraak krijgen.
Er is voorlopig geen inloopspreekuur en zijn we gesloten op woensdagavond en zaterdag. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 28 april en worden verlengd als de overheid besluit de Coronamaatregelen te verlengen.

Voor gynaecologie:

Afspraken gaan grotendeels door. Het kan zijn dat afspraken verplaatst worden of omgezet in een telefonische afspraak. U ontvangt hierover dan bericht. Indien gewenst, en mogelijk, mag u natuurlijk uw consult omzetten in een telefonische afspraak.

Wij verzoeken u zo mogelijk om alleen te komen. Indien u last heeft van verkoudheidsklachten of koorts en er is een medische noodzaak dat u op consult moet komen, wilt u dan van tevoren telefonisch contact met ons opnemen? We plannen uw bezoek dan op een moment dat er geen andere patiënten in de kliniek aanwezig zijn.

Ons telefoonnummer is 020-8203465

Onze bloedafnamepunt is open