Afspraak maken plastische chirurg

Direct een afspraak maken

*Alleen voor plastische chirurgie kunt u met dit formulier een afspraak maken.

Maak gemakkelijk online uw afspraak bij onze plastische chirurg. U hoeft niet meteen een behandeling in te plannen, u kunt ook eerst langskomen voor een intake gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Kies een datum en tijd*
Voornaam*
Achternaam*
Emailadres*
Telefoonnummer*
Reden van bezoek*

Na het verzenden van dit formulier krijgt u binnen 2 werkdagen een bevestiging per e-mail van uw afspraak met de exacte tijd.

Over uw afspraak

  • We verzoeken u om circa 10 minuten voor de start van uw afspraak aanwezig te zijn.
  • Indien de verwijsbrief nog niet in ons bezit is, wilt u die dan meenemen?
  • Ook vragen wij u om uw ID-bewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) mee te nemen.
  • Wilt u zo mogelijk een overzicht van door u gebruikte medicatie meenemen? Dit overzicht kunt u opvragen bij uw apotheek.

Over de locatie

Medisch Centrum Wetering is gehuisvest in meerdere panden die vlakbij elkaar liggen. Alle gebouwen hebben een balie met een medewerker die u kan vertellen waar u verwacht wordt. Het kan dus zijn dat u naar een andere balie wordt verwezen. Ook het spreekuur van uw arts kan in een ander gebouw zijn dan u gewend bent. Als u een paar minuten eerder komt dan de starttijd van uw afspraak, heeft u voldoende tijd om naar het juiste gebouw te lopen.

Afspraak verzetten of afzeggen

U kunt uw afspraak afzeggen of verplaatsen tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Als u niet 24 uur van tevoren de afspraak hebt afgezegd, kunnen wij een wegblijftarief in rekening brengen (een bedrag van 50 euro). Laat ons op tijd weten als u niet op uw afspraak kunt komen. We kunnen de voor u gereserveerde tijd dan voor anderen gebruiken.

Het consult

Tijdens het consult beoordeelt de arts uw huid en krijgt u een eerlijk advies geven over wat mogelijk is met een cosmetische behandeling en wat u van de behandeling mag verwachten. U kunt in veel gevallen gelijk behandeld worden, maar u mag uiteraard ook eerst rustig nadenken over ons advies.

Vergoeding van plastische chirurgie

Cosmetische behandelingen worden in de meeste gevallen door uw verzekering niet vergoed. U heeft hiervoor dan ook geen verwijzing van de huisarts nodig.

Als u voor een cosmetische ingreep komt die niet onder de verzekering valt, kunt u aan de balie afrekenen met pin of contant.

Het tarief voor een intake bij de plastisch chirurg zonder verwijsbrief bedraagt Euro 150,00 welk bedrag in mindering wordt gebracht op uw eerste behandeling

Indien u afspraak onder verzekerde zorg valt, houdt u rekening met het eigen risico: dit is de wettelijke verplichte jaarlijkse bijdrage van EUR 385,- (of hoger als u dit zo heeft afgesproken met uw zorgverzekeraar). Dit eigen risico geldt voor alle ziekenhuizen en klinieken in Nederland.

Wilt u een afspraak maken voor een ander spreekuur dan plastische chirurgie?

Dan kunt alleen telefonisch een afspraak maken. U kunt van maandag tot en met vrijdag bellen met 020-8203465 tussen 8.15-16.30 uur en op woensdagavond tussen 18-20 uur.