Tel: 020-820 34 65 (ma t/m vrij: 8.15-16.30 uur, wo avond 18-20 uur)

BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij vragen u het te melden als er een mogelijk risico is op infectie met het corona virus

In verband met de uitbraak van COVID-19 (het Corona virus) en het beperken van de verspreiding ervan hebben wij, naast de al genomen extra hygienemaatregelen, tot nader order de volgende afspraken:

Voor dermatologie:

Afspraken worden zo mogelijk omgezet in telefonische consulten. Zo nodig kunt u, in overleg met uw arts, een afspraak krijgen.
Er is voorlopig geen inloopspreekuur. Deze maatregel geldt in ieder geval tot 6 april.

Voor gynaecologie:

Afspraken gaan grotendeels door. Het kan zijn dat afspraken verplaatst worden of omgezet in een telefonische afspraak. U ontvangt hierover dan bericht. Indien gewenst, en mogelijk, mag u natuurlijk uw consult omzetten in een telefonische afspraak.

Wij verzoeken u zo mogelijk om alleen te komen. Indien u last heeft van verkoudheidsklachten of koorts en er is een medische noodzaak dat u op consult moet komen, wilt u dan van tevoren telefonisch contact met ons opnemen? We plannen uw bezoek dan op een moment dat er geen andere patiënten in de kliniek aanwezig zijn.

Ons telefoonnummer is 020-8203465

Onze bloedafnamepunt is tijdelijk gesloten

Wij hopen op deze manier een bijdrage te leveren aan het indammen van de Coronavirus infecties.

Topzorg in hartje Amsterdam

Iedereen krijgt in zijn leven last van een huidaandoening, de een kort, de ander iets langer, velen een leven lang. Medisch Centrum Wetering is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC), goedgekeurd door het ministerie van VWS. Gespecialiseerd in de behandeling van huidziekten en gynaecologische problemen.

Wachttijdindicatie

Dermatologie: 7 dagen
Flebologie: 7 dagen
Gynaecologie: 7 dagen
Proctologie: 39 dagen
Voor pedicure nemen we geen nieuwe patiënten meer aan.
Voor pedicure nemen we geen nieuwe patiënten meer aan.
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Nieuws

Invalidenparkeerplaats

Er is een invalide parkeerplaats beschikbaar tegenover de hoofdingang van Medisch Centrum Wetering. Wilt u hier gebruik van maken, neemt u dan even contact met ons op.

Afspraak Maken?