Over de kliniek

Medisch Centrum Wetering

Het Medisch Centrum Wetering is opgericht door mevrouw dr. R. Krijnen. Dr. Krijnen heeft haar opleiding tot dermatoloog-fleboloog in 2000 afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en was ruim 10 jaar werkzaam in het Sint Lucas Andreas ziekenhuis in Amsterdam. In 2011 richtte zij het medisch centrum op, wat zich voornamelijk toelegt op dermatologie, flebologie en gynaecolgie. Naast mevrouw Krijnen werken er meerdere dermatologen. Voor de behandeling van spataderen zijn ook fleboloog mevrouw D.F. Westerheijden en dermatoloog-fleboloog mevrouw Langendoen werkzaam. Het team bestaat voorts uit een gynaecoloog, twee doktersassistenten, twee receptionistes, twee vaatlaboranten en medisch pedicure en een huidtherapeute.

In het centrum wordt vooral verzekerde zorg geboden, vergelijkbaar met een polikliniek dermatologie of gynaecologie in een ziekenhuis. Daarnaast biedt het Medisch Centrum Wetering de mogelijkheid voor cosmetische behandelingen die voor eigen rekening van de cliënt komen.

Team

Mevrouw dr. R. Krijnen
Mevrouw dr. R. Krijnen

Dermatoloog, gespecialiseerd in flebologie. Zij schreef een proefschrift over de relatie tussen werkomstandigheden en spataderen. Mevrouw Krijnen heeft Medisch Centrum Wetering en Spataderkliniek Amsterdam opgericht, met de bedoeling zorg te bieden in een patient vriendelijke omgeving, met aandacht en tijd voor patiënten.


De heer J.C. Galvis Martinez
De heer drs. J.C. Galvis Martinez

Is in het AMC ziekenhuis afgestudeerd als dermatoloog. Zijn aandachtsgebieden zijn chirurgie, proctologie en cosmetologie ( en fillers). Naast algemene dermatologie is hij ook gespecialiseerd als veneroloog voor de diagnostiek en behandeling van SOA’s (seksuele overdraagbare aandoeningen).


Mw. drs. S.I. Langendoen
Mevrouw drs. S.I. Langendoen

Mevrouw Langendoen is opgeleid tot dermatoloog in het Erasmus MC in Rotterdam. Zij werkte daar als staflid en heeft vele arts-assistenten opgeleid in de Mohs’ Micrografische chirurgie en flebologie. Zij is redacteur en auteur van het Handboek Flebologie, het standaard leerboek in Nederland. Sinds 2014 is zij ons team komen versterken.


Mw. drs. S.I. Langendoen
Mevrouw drs. A. Stouthamer

Mevrouw Stouthamer heeft haar opleiding tot dermatoloog gevolgd aan de VU in Amsterdam. Zij houdt zich bezig met algemene dermatologie, met als speciaal aandachtsgebied de kinderdermatologie.


De heer dr. A.A. Hogewoning
Mevrouw dr. S. van Velsen

Mevrouw Van Velsen is opgeleid tot dermatoloog aan de VU in Amsterdam. Zij houdt zich bezig met algemene dermatologie en allergologie.


De heer S. Mahesh
De heer S. Mahesh

Gynaecoloog, gespecialiseerd in de endoscopische chirurgie, benigne gynaecologie en fertiliteit. Sinds het afronden van de opleiding tot gynaecoloog in het AMC reeds vele jaren ervaring in verschillende ziekenhuizen in en rond Amsterdam. Hij heeft een gynaecologische praktijk binnen het Medisch Centrum Wetering.


Mw. drs. S.I. Langendoen
Mevrouw dr. S. Rang

Gynaecoloog gespecialiseerd algemene gynaecologie met als speciale aandachtsgebieden uro-gynaecologie (bekkenbodemklachten, incontinentie, prolapsklachten en verzakkingsklachten), post menopausale klachten en HRT behandeling (Hormone Replacement Therapy).


Mevrouw drs. D.F. Westerheijden
Mevrouw drs. D.F. Westerheijden

Zij heeft haar opleiding tot arts aan de VU gevolgd en is verbonden als fleboloog aan Medisch Centrum Wetering/Spataderkliniek Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in onderzoek en scleroseren (inspuiten) van spataderen. Voorts is zij deskundig in cosmetische behandelingen, zoals en fillers.


Mevrouw K. Hoogland
Mevrouw K. Hoogland

Vaatlaborante


Mevrouw N. Goilo
Mevrouw N. Goilo

Huidtherapeute


Mevrouw P. Dullaert
Mevrouw P. Dullaert

Medisch Pedicure


De heer E.J.A. van de Nes

Doktersassistent


Mevrouw S. Ribeiro Paz

Doktersassistente


Mevrouw A. Huisman

Coördinator


Mevrouw L. Zuur-Schippers

Receptioniste


Mevrouw M. Milo

Receptioniste/kwaliteitsmedewerker

Afspraak Maken?