Contact

Contactgegevens

Medisch Centrum Wetering
Nieuwe Weteringstraat 11
1017 ZX Amsterdam
Telefoon: 020 – 820 34 65
Fax: 020 – 820 34 66
info@mcwetering.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.30 - 12.30
13.30 - 16.30
Woensdagavond: 18.00 – 20.00
Zaterdag: 08.30 – 12.00
12.30 - 14.00

Op zaterdag is het bloedafnamelab niet geopend.

Volg ons ook op Facebook:

Contactformulier

Please wait...

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Het Medisch Centrum Wetering is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer (tramlijnen 7, 10, 16, 24). Voor de lijnen 7 en 10 stapt u uit bij de halte Spiegelgracht. U loopt een klein stukje (50 meter) richting het Weteringcircuit en neemt (bij de lampenzaak) links het bruggetje (Weteringstraat) en slaat direct na het bruggetje rechtsaf (Nieuwe Weteringstraat). Het centrum bevindt zich na ongeveer 50 meter aan uw linkerhand, tegenover de Aldi. Voor de lijnen 16 en 24 stapt u uit in de Vijzelstraat bij de halte Weteringcircuit. De Nieuwe Weteringstraat komt direct uit op de Vijzelgracht, vanaf het Weteringcircuit is het de eerste zijstraat links. Voor het oversteken van de straat moet u (gezien de werkzaamheden aan de Noord-Zuidlijn) een stukje omlopen. Als u de Nieuwe Weteringstraat inloopt, ligt het Medisch Centrum na 30 meter aan uw rechterhand, tegenover de Aldi.

Auto

Op dit moment is de Vijzelgracht richting de Nieuwe Weteringstraat afgesloten. Als u een navigatiesysteem gebruikt, kan dit tot onduidelijkheid leiden. U kunt het beste vanaf het Weteringcircuit de Weteringschans oprijden (in westelijke richting). Neem op de Weteringschans de eerste weg rechts, dit is de Weteringstraat (u rijdt over een bruggetje). Neem aan het eind van de brug direct de eerste straat rechts, dit is de Nieuwe Weteringstraat. Deze straat loopt dood, bijna aan het einde links zit het Medisch Centrum (tegenover de Aldi). Hier is zonodig ruimte tot het afzetten van passagiers. Uw auto kunt u op één van de grachten parkeren (beperkte beschikbaarheid, parkeertarief 4 euro per uur), of in de Heinekengarage aan de andere kant van het Weteringcircuit (parkeertarief 2,30 euro per 30 minuten). Dit is een loopafstand van 200 meter (400 meter vanaf de Heinekengarage).

Het Medisch Centrum Wetering is gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Er is een invalidenparkeerplaats beschikbaar. Indien u hier gebruik van wilt maken, wilt u dit dan aangeven bij het maken van uw afspraak? Dan kunnen we de plek voor u reserveren.

Afspraak Maken?