Filler behandelingen

Onze filler behandelingen

U kunt bij Medisch Centrum Wetering terecht voor de volgende behandelingen met fillers:

 • Rimpelopvulling
  Wilt u rimpels verwijderen? Dan kunnen wij u waarschijnlijk helpen met fillers voor rimpelopvulling. Afhankelijk van de locatie en diepte van de rimpel kunnen onze fillerbehandelingen rimpels verminderen of zelfs verwijderen.
 • Marionetlijnen
  Marionetlijnen zijn de lijnen of rimpels die vanuit uw mondhoek naar beneden, richting uw kaak, wijzen. Door deze lijnen op te vullen met een filler kan deze (tijdelijk) worden verminderd of zelfs verwijderd.
 • Liplijnen
  Liplijnen zijn rimpels rondom de lippen die het gevolg zijn van volumeverlies in uw gezicht. Uw gezicht verliest volume naarmate u ouder wordt, en dan kunnen liplijnen ontstaan. Fillers kunnen een oplossing zijn om deze lijnen (tijdelijk) te verminderen of verwijderen.
 • Lipvulling
  Wilt u vollere lippen, of lipfillers vanwege een andere cosmetische reden? Dan kun u bij MC Wetering terecht voor lipfillers. Met een filler in de lippen worden de lippen opgevuld met een injectie, waardoor deze (tijdelijk) voller worden. Lipinjecties kunnen ook om andere redenen bij u passen. Als u bijvoorbeeld asymmetrische lippen heeft en graag gelijke lippen wilt hebben aan beide kanten.
 • Kaaklijncorrectie
  Met fillers kunnen wij ook een kaaklijn correctie uitvoeren. Bij een kaaklijncorrectie injecteren wij fillers in uw kaak, waardoor deze (tijdelijk) meer volume krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een kaaklijncorrectie kiezen als u een strakkere v-lijn in uw gezicht wilt hebben.
 • Nasolabiale plooien
  De nasolabiale plooi is wordt ook wel een lachrimpel genoemd. Het is de lijn van uw neus rondom uw mondhoek, die zichtbaar is als u lacht. Fillers kunnen deze lijn (tijdelijk) verminderen of zelfs verwijderen, afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Onze andere behandelingen

Medisch Centrum Wetering biedt ook de volgende behandelingen aan:

 • Voorhoofdsrimpels
  Wilt u van uw voorhoofdsrimpels af? Dan kan een behandeling bij onze plastisch chirurg de oplossing voor u zijn. Deze behandeling bestaat uit een inbrengen van injecties in uw voorhoofd om de rimpels (tijdelijk) te verminderen of zelfs verwijderen.
 • Fronsrimpels
  Wilt u van uw fronsrimpel af? Dan kan een behandeling bij onze plastisch chirurg de oplossing voor u zijn. Deze behandeling bestaat uit een inbrengen van injecties in uw voorhoofd om de rimpels (tijdelijk) te verminderen of zelfs verwijderen.
 • Wenkbrauwen liften
  Heeft u laaghangende wenkbrauwen, of wilt u meer ruimte boven uw oog? Dan is een wenkbrauwlift wellicht wat voor u. Kom langs voor een intake gesprek bij onze plastisch chirurg voor meer informatie over deze behandeling.
 • Kraaienpootjes
  Wilt u van de kraaienpootjes rondom uw ogen af? Met injecties kunnen wij de kraaienpootjes om uw ogen (tijdelijk) verminderen of verwijderen, afhankelijk van uw situatie.
 • Tandenknarsen en/of kaaklijnverkleining
  Onze plastische chirurg kan u ook helpen om tandenknarsen te (tijdelijk) verminderen of een met een kaaklijnverkleining met spierontspannende injecties. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Maak online een afspraak met onze plastisch chirurg.
 • Konijnenlijnen
  Konijnenlijnen zijn de lijntjes of rimpels die zichtbaar zijn op en rondom uw neus als u lacht of uw neus optrekt. Met injecties kunnen wij deze rimpels (tijdelijk) verminderen.
 • Bovenlip/rokerslijntjes
  Rokerslijnen zijn rimpels en lijnen die ontstaan rondom de mond en lippen ten gevolge van het gebruik van de lippen in bepaalde uitdrukkingen. Zoals de naam al doet vermoeden komt dit voor bij rokende mensen, maar dat is niet de enige oorzaak van deze rimpels. Injecties kunnen het effect van deze lijnen (tijdelijk) verminderen.
 • Nekrimpels/neklijnen/neklift
  Met onze injectiebehandelingen kunnen we ook de lijnen en rimpels in uw nek (tijdelijk) verminderen of u een neklift geven. Wat een passende oplossing voor u is ligt aan uw persoonlijke situatie. Maak een afspraak met ons plastisch chirurg voor een op maat gemaakt advies.
 • Golfbal kin
  Een golfbalkin is een kin waarin als het ware putjes voorkomen, zoals een golfbal deze ook heeft. Met injecties kan onze plastisch chirurg deze (tijdelijk) verminderen of zelfs verwijderen.

Wachttijdindicatie

Dermatologie
2 1

Dagen

Gynaecologie
2 1

Dagen

Proctologie
2 1

Dagen

Flebologie
2 1

Dagen

Plastische Chirurgie
0 4

Dagen

Wachttijdindicatie

Dermatologie
2 1

Dagen

Gynaecologie
2 1

Dagen

Proctologie
2 1

Dagen

Flebologie
2 1

Dagen

Plastische Chirurgie
0 4

Dagen